Bantega
Nieuws/Activiteiten
Verenigingen
Buurtverenigingen
Fotoalbum
Links
Contact
Voorwaarden
Home
Admin

Agenda

januari 2018
13-01-2018 9.00Winterwandeling Bantega
 

Stappers aan en gaan! Heerlijk het nieuwe jaar beginnen met een gezellige Winterwandeling  in de omgeving van Bantega.

Op zaterdag 13 januari zullen Oranjevereniging Bantega, IJsclub ‘De Polder’, gemengd koor Sjongersnocht, Toneelvereniging ‘Op Nij Feriene’, Stichting Iepenloftspul Bantega, en S.C.C. de Pomp weer de handen ineenslaan om deze dag te organiseren.

De deelnemer kan ook dit jaar weer kiezen uit een route van 11 km of 22 km. Onderweg kan men genieten van de mooie natuur in en rondom Bantega. Ook is er toneel waar het winterstuk ‘Kooiboys’ wordt gepromoot en kan men gezellig meedoen met de meezingers met  Sjongersnocht. Onderweg wordt er goed voor de deelnemers gezorgd.  Deelname voor de Winterwandeling is € 5,- per persoon.

Bij terugkomst staat er een gezellige wintermarkt in S.C.C. de Pomp klaar welke natuurlijk ook door niet-wandelaars bezocht kan worden.  De definitieve deelnemers van de markt zullen binnenkort bekend gemaakt worden op de website. U bent welkom van 12.00 – 16.00 uur.

Voor iedereen is er wat te doen, het  belooft een ontzettende gezellige dag te worden! Benieuwd geworden? Informatie en een impressie van vorige jaren is terug te vinden op www.bantega.net/oranje of op www.facebook.com/oranjeverenigingbantega .

Opgave is gewenst maar niet verplicht en kan via 0514-55 12 95 of via winterwandelingbantega@gmail.com . 


februari 2018
10-02-2018 20.00Tien jarig jubileum Sjongersnocht
 

Op zaterdag 10 februari zal Sjongersnocht in SCC De Pomp haar tienjarig bestaan vieren. Dit vieren we graag met heel veel publiek, de entree is gratis. De zaal gaat om 19.30 uur los.

Wat kunt u verwachten? De avond zal een muzikale terugblik worden met vele nummers van de afgelopen tien jaar: meezingers, shanty's, popsongs en luisternummers. Van alles wat. Uiteraard komen ook de allernieuwste nummers van het gemengde koor aan bod. U zult verrast worden door het bijzondere programma dat speciaal voor deze gelegenheid is opgesteld. Komt allen!

De avond zal feestelijk afgesloten worden met een optreden van Grytz en Grize. De feest zal tot in de late uurtjes duren.S-link

Camera Bantega
Inloggen: gast/gast


Kapsalon Jolanda


© Bantega.net 2015, alle rechten voorbehouden zondag 25 februari 2018