Bantega
Nieuws/Activiteiten
Verenigingen
Buurtverenigingen
Fotoalbum
Links
Contact
Voorwaarden
Home
Admin

Nieuws

Info-avond Jachtkamp fase 2.
10-11-2010 22:02:57 Plaatselijk Belang

Informatieavond dorpsuitbreiding Bantega


De gemeente Lemsterland wil graag de inwoners van Bantega en andere belangstellenden uitnodigen voor een informatieavond over de dorpsuitbreiding Bantega. Op dinsdag 23 november 2010 bent u om 19.30 uur van harte welkom in dorpshuis De Pomp in Bantega. Tijdens de informatieavond is er gelegenheid wensen en ideeën rond de uitbreiding kenbaar te maken.

De gemeenteraad van Lemsterland heeft besloten dat de locatie ten noorden van de Jachtkamp de uitbreidingslocatie is voor het dorp Bantega. Het is de bedoeling om hier 11 woningen te bouwen in de periode tot 2016. Deze locatie was ook al als zodanig aangeduid in het rapport Bantega, actief en Groen, zoals dat enige jaren geleden aan het gemeentebestuur is aangeboden.

Op dit moment is er nog geen concreet plan voor de dorpsuitbreiding. De gemeente wil eerst graag van de bewoners weten welke wensen en ideeën er leven. Deze kunnen tijdens de informatieavond naar voren worden gebracht. Ook wil de gemeente de inwoners van Bantega en andere belangstellenden informeren over de stand van zaken rond de woningbouwplannen.


De gemeente wil verder samen met plaatselijk belang de behoefte peilen aan woningbouw. Daartoe is een enquête ontwikkeld die u kunt downloaden. De enquête is bedoeld voor personen die een serieuze wens hebben om een andere woning te betrekken. Dit kan een bestaande woning zijn of een nieuwe woning.

Deze enquete kunt u, voor zover u deze nog niet hebt ontvangen, downloaden op de site van de gemeente lemsterland.
www.lemsterland.nl
Terug


S-link

Camera Bantega
Inloggen: gast/gast

26-10-2019
Spokentocht Bantega 2019

Kapsalon Jolanda


© Bantega.net 2015, alle rechten voorbehouden maandag 23 september 2019