Winterwandeling Bantega 13 januari 2018

doorGeert

Winterwandeling Bantega 13 januari 2018

Stappers aan en gaan! Heerlijk het nieuwe jaar beginnen met een gezellige Winterwandeling in de omgeving van Bantega. Op zaterdag 13 januari zullen Oranjevereniging Bantega, IJsclub ‘De Polder’, gemengd koor Sjongersnocht, Toneelvereniging ‘Op Nij Feriene’, Stichting Iepenloftspul Bantega, en S.C.C. de Pomp weer de handen ineenslaan om deze dag te organiseren.

De deelnemer kan ook dit jaar weer kiezen uit een route van 11 km of 22 km. Start tussen 9.00 – 11.00 uur. Onderweg kan men genieten van de mooie natuur in en rondom Bantega. Ook is er toneel waar het winterstuk ‘Kooiboys’ wordt gepromoot en kan men gezellig meedoen met de meezingers met Sjongersnocht. Onderweg wordt er goed voor de deelnemers gezorgd. Deelname voor de Winterwandeling is € 5,- per persoon.

Bij terugkomst staat er een gezellige wintermarkt in S.C.C. de Pomp klaar welke natuurlijk ook door niet-wandelaars bezocht kan worden. De definitieve deelnemers van de markt zullen binnenkort bekend gemaakt worden op de website. U bent welkom van 12.00 – 16.00 uur.

Voor iedereen is er wat te doen, het belooft een ontzettende gezellige dag te worden! Benieuwd geworden? Informatie en een impressie van vorige jaren is terug te vinden op www.bantega.net/oranje of op www.facebook.com/oranjeverenigingbantega .

Opgave is gewenst maar niet verplicht en kan via 0514-55 12 95 of via

 

Over de auteur

Geert administrator